Здрастуйте, падолисте!

Здрастуйте, падолисте!
Здрастуйте, сіроокий!
У тишині імлистій
Ваших не чути кроків.
Літо уже далеко.
Знов розвезло дорогу.
Вам, молодий, нелегко
В серці згасить тривогу.
Дощ капотить невпинно,
Мерзнуть дерев рученята —
Ви, падолисте, не винні:
Осінь — не завжди свято.
У тишині безлистій
Зовсім не чути кроків.
Здрастуйте, падолисте!
Здрастуйте, одинокий!


Рецензии