Троянди

 «А»:          ТРОЯНДИ

Стоять троянди на моїм столі.
Пелюстки-очі в мене подивились.
Ти дарував мені їх на зорі,
Коли сердечка в унісон забились.

Троянди можуть мені розказать
Про довгий шлях, що ти проходиш нині.
Чи я люблю тебе, ти хочеш знать,
І заглядаєш в очі мої сині.

Я їх назавжди в серці збережу.
Я цей букет ніколи не забуду.
Пелюстці кожній про любов скажу,
І пам’ятати завжди тебе буду.


Рецензии