Письмо к учительнице. укр

15.09.08
18:55
«А»:      

Хороша вчителько моя!
Тебе я хочу привітати.
І в свято, в цей осінній день
Здоров’я, щастя побажати.
П-в:
До школи я приходжу знов,
Неначе знову йду в дитинство…
Я відчував твою любов,
Любов велику, материнську…

Для тебе я готовий в світ
Прийти ще раз, щоб знову вчитись.
І щоб почути твій привіт,
Життю і радості відкритись.
П-в
Тебе я буду пам’ятать,
Всі роки, що мені судились.
Я хочу все про тебе знать,
Бо в школі ми навік лишились.
П-в


Рецензии