прост бажання...

Не  зна  чому  так  на  душі  приємно
Стає,  лише  побачу  тії  карі  очі.
Тільки  її,  не  іншій  (бо  чужі)!  Таємно
Я  роздивляюсь  їх  щоранку  і  щоночі...

---
слова  прості   та  інших я не  маю
то  вже  прийми   не  винен  я
що  із  бажаннь  лише        сказати          я  кохаю
     і  ще  одне              почути          я  твоя


Рецензии