Весна

             Весна…
             Квiтує радісно земля.
             У небi
              Чути поклик журавля.

              Тече струмок
              Чистiший від  сльози.
               Тендiтнiший
               Зеленої  лози.


Рецензии
Добрк,дуже добре!

Леся Рузевич   10.02.2011 01:37     Заявить о нарушении