Як?..

Я  знаю,  скоро  ти  підЕш,
На  пару  днів...  Та  як  їх  пережити?..
Не  хочу  знати  де  ти  з  ким  будЕш,
Бо  серцю  вже  нема  куди  боліти.
Що  я  роблЮ?  Або  чого  не  рОблю
Тих  кроків,  щоби  мав  робити?..
Бо  я  себе  що  мить  на  думці  лОвлю
Чи  маю  право  я  тебе  хотіти?..


Рецензии