***

 Ти хочеш знову цілувати моі руки,
 вести розмову,як колись на кухні.

 Ти хочеш знову дивувати мене світлом,
 а я не хочу забувати тепле літо.
 
 Ти прагнеш більше мого тіла,
 а я літати  других вчила.

 Ти хочеш знову цілувати моі очі
 і тих розмов,що ми вели щоночі.

 Ти прагнеш завди більше,
 а я обожнюю весь світ,за те,
 Що ти для мене дишеш!
 


Рецензии