Выгнаньне з рая

                "..а з дрэва спазнаньня дабра
                і зла, ня еш зь яго;
                бо ў дзень, калі ты пакаштуеш
                зь яго, сьмерцю памрэш."
                Быцьцё 2:17

Спакушаная  у  праступку  Ева
З Адамам  забаронены  плод  ела.
Ў Эдэмскім  парку  вечна б  мы  жылІ !!!
Каб  баба  чорта  слухаць  не пасьмела...


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.