Аппетитный стиш

Несе Галя воду – коромисло гнеться,
За нею Iванко, як барвінок, в’ється.
Галю, моя Галю, я ж тебе кохаю –
Ти наготувала, а я їсти маю!
Каша була вранці – казанок вівсянки,
Сирники  товстенькі, з глечика  сметанка.
Як я полюбляю кожен твій вареник,
Кожен твій оладок, кожен твій крученик!
Свіжа паляниця, борщ, часник, пампушки,
Завиванці жирні, ще й рибацька юшка!
Пиріжків макітру тут ось бачив зранку,
Де ж ти їх сховала, наче партизанка?
Вишень повна миска, мед, кавун, компотик,
Ой, моя ж ти кицька, зголоднів твій котик,   
Швидше ж дай вечерю – слиною стікаю,
З качкою печеню щиро поважаю!
Галю, моя Галю, що ж ти наробила!
Тільки борщ скінчився – ти кулеш зварила!
Холодець і сало, навіть страви пісні –
Все, здається, мало… зараз пузо трісне!

Галю, моя Галю, ти скажи, рідненька –
Стільки я з’їдаю, що ж такий худенький?!


Рецензии
А я майже до останнього рядка хвилювалася - а де ж сало заховали?
Знайшлося, дякувати Господу !

Я-Евка   18.11.2012 18:03     Заявить о нарушении
Наше кошерне сало завжди з нами!!! Хай живе!I тхне часником!!!

Соседсполлитрой   18.11.2012 18:17   Заявить о нарушении
На это произведение написано 7 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.