Молитва

Я взиваю до Тебе, мій Боже:
"Збережи і помилуй. Прости...
Ти - душі моєї сторожа,
В моїм серці - лиш Ти, лише Ти.
  Лиш до Тебе душа моя лине.
  Лише Ти - Життя. Благодать".
  Поклоняюсь і Духу, і Сину.
  Лиш Тобі треба шану віддать.


Рецензии