У молитвi

Стежина за стежиною втікає,
Дорога за доріжкою спішить.
Чи є у світі Ти, а чи немає?
Ти - Той, Хто є. З Тобою - в щасті жить!
  Тобі співали ангели: "Осанна!
  Благословен той день від Бога й час!"
  Завмерло все у мовчазнім чеканні -
  За мить звіщало: "Народився Спас!"
В людській подобі Ти прийшов на землю,
Щоб дарувати щастя і любов.
Ціною мук, страждань, насмішок, болю
За грішний світ пролив невинну кров.
  Не обминув Ти вироку Пилата,
  Із чаші смерті пив терпке вино.
  І розпач, біль врізався в серце Матері
  Як вінок з терну у Твоє чоло.
Ісусе Христе. наш Небесний Царю,
Ти подаруй нам радість у житті.
Предвічний, Всемогутній Володарю,
Не дай зітліти людям в забутті.
 


Рецензии
Дуже гарний і сильний вірш.
Вельми зворушує і надихає.
Сподобався.
З повагою,

Александр Журавский   23.11.2010 23:57     Заявить о нарушении
Щиро дякую! Зворушена Вашими словами.

Инна Олийнык   24.11.2010 00:06   Заявить о нарушении