Дивосвiт

Прозорі діаманти-роси
Розсипались по павутинню.
Вже верба розплітає коси -
Так радісно в моїм подвір'ї!
  Дивлюсь, веселка знов черпає
  Відерцем-хмаркою водичку,
  А безтурботний друг-метелик
  Сіда на гойдалку-травичку.
Колише гілочки берізки
Легенький вітер-вередун.
Заплутує тоненькі кіски -
Такий-то вітерець - пустун.
  Збирає квіти у таночок
  Кмітлива бджілка, сміючись.
  Сплітає барви у віночок,
  Танцює в нім, кружляючись.
Люби цей світ яскравих мрій,
Світи казкової країни.
Подумай тільки: твій і мій.
Цей світ відкритий для дитини!


Рецензии