Aкорди осенi

Мінорні акорди осені
Летять в забуття щоранку.
Невимушені і непрошені
Стоять на моєму ганку.
  Заплачуть акорди осені
  Сльозами жалю і відчаю.
  Акорди забутої осені
  В мені відгукнуться вічністю.


Рецензии