Казали

Казала  одна:  "Закохатися  боюся  в  тебе..."
І  з  тим  пішла  з  життя  мого,  зоставшись  в  серці.
Друга  питала:  "За  що  ти  вибрав  мене?
Я  не  достойна..."  А  я  казав:  "Це  все  тобі  здається"
Вважає  третя,  що  помиляюсь  в  ній  я,
Що  возвеличую  її,  що  вона  є  менша...
А  я  в  ній  всесвіт  бачу...  незлічене  сузір’я...
І  мене  манить  ця  її  безмежа.
Та  "повертаючись  на  землю"  як  спитати,
Чого  ж  я  хочу  все  ж  таки  від  неї?
Щоб  дітям  моїм  вона  була    -  мати,
А  вже  потому  -  і  коханою  моєю.  :)


Рецензии