Качки авт. версия на укр. яз. Уток А. Розенбаума

Шарудіння десь у плавнях... І завмер собака...
Ой, пальнуло!!!... Тільки пощастило не мені...
Пада сонце. І качки ганяють над болотом.
Ач, гладенькі... Це ж, мабуть, прибавили в ціні..

Вересневі знову розгойдалися мотиви.
Постріляю, з вітерцем по нотах пробіжусь
Та й заграю, адже я на щось, напевно, здатна..
Й поспіваю, й потанцюю, може, й посміхнусь.

Пр.:
Я задую те, як вчили мене робить щось одне. -
Якщо не любить, тоді не літать.
Якщо не стрілять, то й не лікувать.
Та качки мої вже онде летять!.. -
Їм треба літать, я буду на них чекать.

Що там буде - я без усілякої уяви.
Тільки знаю, що натсане той великий день! -
Чесне слово, все повернеться обов,язково -
Й качки, й гуси, й звуки недоспіваних пісень.

Якщо здатний, то літай, а якщо ні - то повзай!
Якщо зможеш, то націлюй дуло - і пали!..
Якщо схочешь, то колись додому повертайся -
Все залежить від того, чи любиш ти, чи ні.


Слушать здесь: http://www.chitalnya.ru/work/118914/


Рецензии