Втрачене свiтло

Я не знаю, як бути далі
Місяць повний із неба зник
Все засіяло сильним туманом
Світ весь зник і все в одну мить

Я повірити все ще не можу
Як прожити без нього життя
Як сховатися від морозу
Мов сліпе оте вовченя

Мабуть треба світило шукати
Якесь інше. Тепліше від всіх
Щоб і влітку зими не боятись
Прийди ти, що в мріях моїх

Бо не можна життя залишати
Місяць є. Він просто не тут.
Він покинув дитятко незряче
В морі вічного горя і туг

Та дитина дорослою стала
В собі сили піднятись знайшла
І вперед по життю крокувала
Дуже впевнено. Вже не сама...


Рецензии