Дитинство

Дитинство з тої пори,
Де веслка промені кидає.
Кожен  з нас хоч раз в житті,
Його в смарагдах зустрічає.

Де все таке знайоме навкруги,
Гра в пляшечку, у змія, в хованки.
І поряд друзі назавжди,
В найкращі суміжні часи.

І хтось ще віре в диво, в казку
У ту безмежну, чарівну блакить.
Збирає польові ромашки,
І так йому чомусь щастить.

І хочется сказати всім ЛЮБЛЮ...
Поринути в земну фієрію твою.
Кохатися уранці з сонцем
А ввечері з зірками на віконці...

Божеволіти від неба...
Нехай падає! Ловлю!
Бо я родом із дитинства,
Я живу у вирію...

Кульбаби цвіт мені знайомий,
І розбитії коліна.
Вислів « До весілля заживе»
Моя малесенька дитина...

Нерозгадані, плутані сни
І така нестача материнства.
Очікування ранньої весни,
І лебідя мого ласкавого дитинства!


Рецензии