Сон старенькоi берези у Бiлоцерковському саду

 
В.Ч. присвячуэться
 
     Минаэ день, i нiч - усе минаэ .
     Дедалi плину  думкою до тебе,
     В таке близьке бiлоцерковське небо,
     Де ти i я...
                але мене немаэ.
 
Цей спомин дивний вабить наче казка,
I щось зненацька коiться з душею.
Я в казцi цiй з голубкою моэю...
О, сон мiй, не закiнчуйся, будь ласка!
 
Аж раптом прокидаюсь опiвночi,
I вiдчуваю з радiстю i сумом:
Як добре, що твоi не бачать очi,
Яким я став жорстоким i безумним.
 
I розум знов холодний i тверезий,
Як вiтер злий, як листя пiд ногами.
Невже усе, що сталося мiж нами -
Э лише сон старенькоi берези.
 


Рецензии
Так ніжно і красиво...Спасибі!
З повагою - Надія.

Надежда Троян   11.09.2011 10:33     Заявить о нарушении