Витер

«Вітер»

Розбитий посуд
І на тому сколі
Людський осуд
І нестерпний біль.

Душевні муки скували горло,
Паралізувли думки.
Лежить третю добу у ліжку тіло –
Біль скувала його рухи.

Зникло бажання кудись бігти,
Хочеться бути одній.
Набридло, і що робити?
Скільки ще так жити?

Самотній вітер літає світом.
Йому пару ніколи не знайти.
Він нікому не стане кумиром
І до скону буде одиноко вити.

Вже стерлось те, що сталося,
І те, що було, що огортало нас.
Рано чи пізно всі зупиняється:
І що лишиться після нас?

Ти і я – не історя,
В нас нема минулого,
Ми так і не збудували
Спільного.

Розстріляли впевнено
Хмари сірі в небі ми.
І напевно даремно ми
Любов подарували зимі.

І тільки вітер рознесе по світу
Легенди про людську самоту.
Хай вітер одиноко співає,
Про серце, що образ не прощає!

22 березня 2010 р.


Рецензии