Останни квити

«Останні квіти»

Не все так просто, як здається,
Я хочу знати, чому все змінюється.
Все зазвучало, як нова занудна пісня,
Подібну ще нещодавно не могли чути ти і я.

Останні квіти,
Сумні і печальні.
Слова розлучні,
Лиши собі – і йди.
Останні квіти,
Нещирі «прости»,
Відповіді не жди,
Сам по собі живи.

Ніхто не розуміє, як так сталось,
Чому ми з тобою перестли знатись.
А я за нас двох підніму келих,
Напишу останню пісню, не про нас – про них.

Останні квіти,
Сумні і печальні.
Слова розлучні,
Лиши собі – і йди.
Останні квіти,
Нещирі «прости»,
Відповіді не жди,
Сам по собі живи.

23 березня 2010 р.


Рецензии