Шукать

Вже минула осінь золота,
Грудень поглинув світло досита.
А я питаю в неба,
Чому воно в сірих фарбах?

Я була з ним в ту ніч,
Коли вперше йшов сніг.
На ранок він сказав «не дзвони, не клич»
І в тихих вулицях зник.

Його не буду шукать –
Не любила, не любив.
Йому не буду писать
Пісні, щоби він їх не знав.
Його не буду шукать
В очах звичайних перехожих.
Його буду легко забувать,
Він був на тебе не схожий.

В грудні шукаю літо, весну,
І свят приходу не відчуваю.
Ти лишив мене сумну,
А я нас не забуваю.

Так, я була з ним всю ніч –
Просто хотіла тепла,
Яке не відчуваю від облич,
Та він пішов, і я знов одна.

Його не буду шукать –
Не любила, не любив.
Йому не буду писать
Пісні, щоб він їх і не знав.
Його не буду шукать
В очах звичайних перехожих.
Його буду легко забувать,
Він був на тебе не схожий.

Він був на тебе так схожий …


Його не буду шукать –
Не любила, не любив.
Йому не буду писать
Пісні, щобі він їх не знав.
Його не буду шукать
В очах звичайних перехожих.
Його буду легко забувать,
Він був на тебе не схожий.

Він був на тебе так схожий …

17 квітня 2010 р.


Рецензии