Кураре його поц лунк в

Це літо просочене присмаком коли та димом його цигарок,
Повітря наповнене пристрастю, як грозове небо.
Усе, що траплялось до нього - вас наближало щоразу на крок.
Усе, що станеться після - то буде його плацебо.
Тож треба вдихати його жадібно, владно. Ковтати ніжні слова,
На тілі його робити помадою візерунки -
Нехай не зітруться ніколи. Бо твоя шалена дурна голова
Вже розм’якла в отруті кураре його поцілунків.


Рецензии
Нравится мне наша мова, всё стараюсь вспомнить школу и тоже написать... http://stihi.ru/2010/07/29/2601 - прочти, должно понравиться)

Марина Генералова   19.11.2010 20:38     Заявить о нарушении