Як тобi розказати...

Як тобі розказати,
що в серці у мене пече?
Як тобі передати
на дотик те дивне проміння...
Як мені показати,
що в тобі для мене - усе:
і повітря, і сонце
й вода. І гілки, і коріння.
Як тобі розказати,
що байдуже - простір і час.
Ні забути не можу,
ні навіть спинити думками.
Як тобі показати,
що зараз із нами, і в нас.
Як тобі передати
той простір,насичений нами?
Як тобі цілувати мене
в твоїх радісних снах.
Як мені телефонний дзвінок
твій аж вічність чекати...
Як тобі показати
ту легкість, і наш резонанс?
Не розкажу тобі,
бо ти маєш усе відчувати.


Рецензии