***

В пітьмі, коли візьмеш мене за руку,
Я відчуваю незбагненно новий світ,
За нами людство йде і привиди розлуки
Крокують нам слухняно вслід.
Й незнаю я, чого іще чекати,
Ніколи ще так тихо не було!
Чого іще мені жадати?
Лиш відчувати рук твоїх тепло!


Рецензии