Сон

Так що то сон?
Примарність небуття?
Розмови до зірок,
Чи пошуки життя?

Facebook світів,
У паралелях днів,
Музей ілюзій,
Криптограми мрій?

Чекання відповідей
В символах блукання,
Означення надій
У долі сподіваннях?


Рецензии