Переверну усе верх дном найти тебе я маю

Пришла у снах до мене ти, забуть не можу досі
А відшукати тебе в день не можуть мої очі
Заколдовала ти мене тепер не маю спокій
І тільки нічку  одну  жду с тобою хочу бути

Якщо ти є у се віддам щоб тільки із тобою
Щоб ніжність рук любов твоя , були завжди зі мною
Щоб  стала ти моїм  життям на тебе я чекаю
Переверну усе верх дном  найти тебе я маю

Назначити побачення щоб бути із тобою
Не можу я у сні моїм  приходиш ти  до мене
Хочу заставити себе щоб тебе не згадати
Як тінь моя зі мною ти  думки усі про тебе

Якщо ти є у се віддам щоб тільки із тобою
Щоб ніжність рук любов твоя були завжди  зі мною
Щоб  стала ти, моїм  життям ,на тебе я чекаю
Переверну усе верх дном  найти тебе я маю

Тільки у снах щасливий я що разом із тобою
Хочу остатися де ти  а ранок забирає
Переверну усе верх дном  найти тебе я маю
Моє життя, кохання ти я відшукаю тебе 


Рецензии