Втраченому коханню

Дзвінки, листи, щоранку «смски»
Так день за днем іде, за роком рік.
Вогонь у серці лиш для тебе нести,
Та до мого кохання ти не звик.
       Знов хочу в казку, а реальність тисне
       Буденністю., уламками образ.
       Шкода, що в нас з тобою знов не вийшло.
       Твоє «люблю» було з шаблонів фраз.


Рецензии