А вiн на сповiдь ждать не перестане...

На екрані миготить курсор
І знов мене очікує на сповідь.
Мого життя безликий ревізор
Свою роботу так старанно робить.
Із черствістю сприйма мої думки,
Без почуттів кохання креслить грані.
Минуть неділі, пролетять роки,
А він на сповідь ждать не перестане.


Рецензии