В очiкуваннi

Я б хотіла тебе не кохати,
Не чекати, тобою не жить.
Але як своє серце приспати?
Але як тебе не любить?
     Знов цвітуть зірками каштани,
     Знов буяє, ясніє весна…
     Як це важко: жити коханням.
     Я літаю з тобою у снах…


Рецензии