Зiзнання в коханнi

В хвилини щастя,
Безмежної радості,
В хвилини відчаю,
Болю, жалю.
Думками,  серцем,
І всупереч заздрості
Тебе одного,
Тебе я люблю!
І в ніч холодну,
Дощами омитую,
І в теплий день,
І у снах, й наяву
Моє кохання до тебе
Не вицвіте.
В житті одного тебе
Я люблю.


Рецензии