Поклич! Не клич

Я мріяла в тобі втопити
До дна не випиту жагу,
І мед цілунків твоїх пити,
Спинить хвилину дорогу…
Та вітер хвилю не обійме,
А сонце не зустріне ніч…
І серце в грудях болем ниє,
Благає, зве: «Поклич! Не клич…»


Рецензии