Майаша

Мої очі чарувала,
За вікно виглядала,
Сама не знала... бажала,
Усі ночі його чекала.

У день на ґанок,
Зустрічала ранок,
Як зорі неї очі,
Ніжні, дівочіііііі.

Майа-йа-йа-йа-йаША,
Майа-йа-йа-йа-йаША,
Майа-йа-йа-йа-аа-аА.

Мої страждання зламала,
Усіії нездолання злякала,
Носіїв...кохання кликала,
.....до грудей притуляла.

Майа-йа-йа-йа-йаША,
Майа-йа-йа-йа-йаША,
Майа-йа-йа-йа-аа-аА.

Тссссс-сссссТ
Дзвінко мовляла,
...і там маляра,
ря'аааатувалааа.

Майа-йа-йа-йа-йаША,
Майа-йа-йа-йа-йаША,
Майа-йа-йа-йа-аа-аА.


Рецензии
согласен оч красиво

Борович Олег   06.09.2011 20:35     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.