знову ранок, новий день

І знову ранок, новий день,
Потрібно встати, одягнутись.
Ну а душа співа пісень -
Від них так важко схаменутись.
Прийшла нарешті та весна
І пташка стука у віконце
Та і погода вже ясна,
Тепло дарує із любов'ю сонце.
Пройшли ті дні без усміхки, без сміху -
Похмурим все було як у ввісні,
А зараз ластівка сіда під стріху
Щоб дарувати радість навесні.
І вже повітря свіже, ніжне
Вдихаєш наче благодать.
Пішли в минуле ночі сніжні
Нам краще їх було б не знать.
Ну а природа наче свято,
 Усе буяє і цвіте.
Я бачу усмішок багато
І в мені щастя так й росте.
Що дасть нам ця весна я ще не знаю
Та у життя я новий крок роблю,
І всім єством я відчуваю,
Що скажеш ти мені: "Люблю".


Рецензии