Надвор сн г...

Надворі сніг ... Прийшла зима,
І вже лютують злі морози.
Нема кохання, ні нема
Та вже не час нам лити сльози.
Ти йдеш додому - сірий вечір,
А на душі немов тягар,
І лише пада сніг на плечі,
Щоб нагадати - ти не в снах.
Пройшовши парк ти помічаєш
Цих пар закоханих юрбу
І тихо лиш в душі зітхаєш,
Несучи в собі ту журбу.
Багато друзів кажуть твердо:
"Кохання не важливе в нашому житті".
Та хочуть ті сказать відверто,
Що вечори їх в самоті.
Мораль одна - життя прекрасне
Не дивлячись на ту самоту.
Прийде весна, все стане ясно
Знайдеш любов свою одну
                21.01.10


Рецензии