Ромашка

02.08.08
19:40
«А»: ПЕСНЯ №5

Любить – не любить,
Нам ромашка розказала.
Згубить – не згубить,
В ній пелюсточок так мало.

Знаю – не знаю,
Чи люблю, а чи кохаю.
Хочу – не хочу,
Я при зустрічі тріпочу.

Станеш – не станеш,
Ти коханим – не коханим.
Маєш, ти маєш,
Час зустріти цей жаданий.

Будем – не будем,
Ми віднині завжди поруч.
Щастя здобудем:
Нам кохання уже вторить.


Рецензии