Ельдорадо

То де та країна, в якій завжди весна?
В неї назва є містична, ефімерна.
Ельдорадо зветься вона.
Ми хочемо туди попасти,
Ми пливимо на пароплаві
Річкою життя,
Яка впадає в море щастя,
А море — в океан,
Безмежного кохання і буття.

.....
То де та країна, де завжди весна.....


Рецензии
Красиві вірші

Принц Андромеды   31.12.2010 20:11     Заявить о нарушении
о, ви розумієте українську мову!
дуже приємно))))

Мила Льева   31.12.2010 20:13   Заявить о нарушении