Новорiчний сон

Кажуть, в новорічну ніч стаються чудеса!
Все, чого ти зовсім не чекаєш,
Лапатий сніг, на вулиці краса
Й передчуття, що ти про щось не знаєш.

Мелодії святкові, сміх і мрії,
Усе із казки - наяву...
Шампанське, радість і надії,
Що це реальність, що не сплю.

Побудь моїм зимовим чудом,
Створи для мене казку ти
І насолоджуватись будем
Яскравим вибухом краси!

Здійсни усі мої бажання,
Стань подарунком на свята!
Всі оправдай ти сподівання
І щастя подаруй сповна.

Прийди в хвилину ту святкову
І поцілунок вручи свій,
Щоб здивувались всі навколо...
Я прошепочу: "Лише мій!..."

13.11.2010 | 22:07

*присвячено тобі, моя новорічна мріє*)


Рецензии