Котяча сповiдь

Десь у самому закуточку того,
Що ти назвеш свідомістю котячою,
В мені живе чуття Добра і Бога...
І я дивлюсь, як ти  - та інше бачу.
Я бачу те, що так підвладне руху.
І я не винен, як ти не кори -
Що полювання володіє духом -
І випускаю гострі пазюри.
І я не винен, що, немов заклятий,
До смерті затягав нещасну мишу.
Інстинкт - то є моя найвища влада.
Я є хижак - пухнастий, ніжний, хижий.


Рецензии