власний янгол

Ти зосереджено миєш посуд,
Крутиш мені паперові квіти...
Кажуть, таких після Голокосту
Вже не зустріти.

Я все тягаю у дім поетів
З тоталітарного міста Харків,
Ти не вбачаєш у цім сюжеті
Привід до сварки.

Я промотала життя на фестах,
Печінку залишила на розкопках.
Серце твоє все одно назветься
Моєю парковкою.

Життя поза принципом бумерангу -
яка з мене користь?..
Тихо всміхається власний мій янгол
Із пилососом.

13.11.10


Рецензии
Чудовий вірш!

Ирена Абрамовичуте   13.11.2010 18:51     Заявить о нарушении
щиро дякую!))

Александра Очман   14.11.2010 12:29   Заявить о нарушении