Там...

Загубився на дорозі,
              хоч песдую по прямій
То ж мабуть тоді, на розі,
               завернув я не туди...
Я з мільйона перетинів, як завжди,
                смикнув не свій...
Саме той, погана сцуко,
                що привів мене сюди!

Мить за миттю шаленію,
       з кожним метром
                серцем мру,
Гальмувати не дає мій
              бідний розум
                зверху ніг,
Тільки скину-но я швидкість -
              може й встигну, що моргну
Як по курсу знову встане
                перехрестя всіх доріг…

Тільки в цей раз варіантів
                буде гiрщих бiльше там,
Тих, похибних, бiльш падлючих,
             чим минулі обирав...
Знаю, що наступна трасса,
             майже точно, теж не та
Як сто тисяч перед ними,
                саме також, як і ця...

То як виберу - i зразу
                мені ще того прута,
     метра з два заб'ють у спину,
               до той сотні, що вже там…
Мабуть досить той зарази
                Я давно вже - як їжак...
Розганятись? Кепський вибір -
                ця ж пряма саме не та!

Поки їду... Темно й пусто...
   Не найгірший варіант.
           Ну, як там стіна на трасі?!
    Ми ж в житті, а там все так -
         Довго їхати невірно
          не прокатить, надурняк...
Хоч здається, що всім
            іншим удається саме так...
      
Але там стіна, я знаю...
Не вони я, заміряв.
Прут спасе...
На користь грузу,
Що везти я обіцяв...


Рецензии
я нi разумию почти...)))

Тарантино Александр   12.11.2010 05:43     Заявить о нарушении
жаль... Лаконично перевести на русский не получится...

Гарри Веда   12.11.2010 13:22   Заявить о нарушении