Вбила!


Я тобі ноги повидьоргую,
Я тобі вуха надеру,
Я тобі таке влаштую,
Десять шкур здеру.
    
Череп проломлю лопатой,
Потім в м’ясорубку вкину,
Руки покрошу за хатой,
ноги; залишу половину.

Пупок тобі розколупаю,
Залишу дирку в животі,
Зубі всі повириваю,
Будеш посміховиськом в житті!

Ще дам по голові сокирой,
  Перетяну через дорогу.
Питаєте за що я вбила?
Треба ж було наступити на ногу!


Рецензии