Са ГIалгIайче

Аз сатийсад, Са Гlалгlайче!
Хьа сатем дега тlа хьарча.

Аз садаьхад, Са Гlалгlайче!
Хьа лаьтта тlа мерза карча.

Аз уйлаш яьй, Cа Гlалгlайче!
Укх меца кулгашца хьо хьаст.

Аз деннад дош, Cа Гlалгlайче!
Хьа уврамeх цхьаккха ца къаст.

Гlермане, 11 Лайчила бутт 2010 шу


Рецензии