Слова

Я не знаю друзів, я не знаю любові;
Я знаю зраду і біль у слові.
Хтось тихо спить, поки інший страждає,
Хтось байдужий до всіх, молитви не знає.

Я питаю, я шукаю правду,
Я блукаю, та не знаю, чи знайду.
Бог є там, де віри нема,
Він є і там, де я сама.

Слова, в них одна лиш брехня,
Слова, і не потрібні знання.
Слова, я не вірю твоїм,
Слова, куди ви завели мене з ним?

Я пізнавати світ боялась,
Я поборола страх і не розчарувалась,
У людях, у рідних, у любові,
Та не знаю, чому не вірю в чистоту слова.

Слова, в них одна лиш брехня,
Слова, і не потрібні знання.
Слова, я не вірю твоїм,
Слова, куди ви завели мене з ним?

29 серпня 2009 р.


Рецензии