Я прийду

Лишилось розгадати загадку життя,
Лишилось поєднати душі і тіла.
Розгадати таємницю так нелегко,
Ти єдина ціль, і ти така далека

Я прийду, я прийду,
Я до тебе прийду.
Чуєш, прийду, я прийду,
Щастя я знайду,
Душу віднайду.

Так багато людей, та в них мало душ.
Я хочу втекти: швидше, чимдуж.
Та всюди мені дорога пуста –
Довкола зачинені вікна і пусті міста.

Я прийду, я прийду,
Я до тебе прийду.
Чуєш, прийду, я прийду,
Щастя я знайду,
Душу віднайду.

12 серпня 2009 р.


Рецензии