Сон

Сон. Солодкий полон.
Хмільне вино,
Та всеодно:
Чи ти, чи я,
Чи хтось іще –
Хтось третій:
Скаже, покаже
Чому такий далекий

Сон,
Дивний сон,
Таємний сон,
Там ти і я,
Там третя течія.

Сон. Солодкий полон.
Не скінчиться вино,
І не покаже воно:
Хто третій,
Він далекий.
Сон стає нестерпний,
Я лишаюсь одна на – на – на – на
І навіть самота лишає до дна

Сон,
Дивний сон,
Таємний сон,
Там ти і я,
Там третя течія.

Сон. Солодкий сон.
Хмільне вино,
Та всеодно –
Хто третій…

12 серпня 2009 р.


Рецензии