Сьогодни

«Сьогодні»

Сьогодні все не так,
Сьогодні ти не мій.
Зупинився годинник
Життя і мрій.

Сьогодні я сама,
Сьогодні, як колись
Знов життя нема,
Любов, у вікна постучись!

Неначе смерть, неначе сум,
Не хочеться жить від горісних дум.
Нестерпний біль, даремний гнів –
Солодка сіль гірких слів:
Він не мій, далекий – не мій,
У серці єдиний, та вже не мій.
Він не мій, далекий – не мій,
У серці єдиний, та вже не мій.

Сьогодні чую останні слова,
Сьогодні згадую, як закрились двері.
Можливо, знову заслужила все сама,
Та не задихнусь, чуєш, у горі.

Неначе смерть, неначе сум,
Не хочеться жить від горісних дум.
Нестерпний біль, даремний гнів –
Солодка сіль гірких слів:
Він не мій, далекий – не мій,
У серці єдиний, та вже не мій.
Він не мій, далекий – не мій,
У серці єдиний, та вже не мій.

28 березня 2009 р.


Рецензии