Все минуло

Колись був моїм
Твій світлий дім;
Сталось, як сталось –
Ніхто так не хотів.

Колись сонце мені
Посміхалось уві сні;
Згасло сонце – стало темно,
Тіло болить нестерпно.

Все минуло, все минуло –
Зима, сніг, завірюха,
Все минуле здуло.
Все миннуло, чуєш, все минуло:
Де ти? Де я? –
Тепер не знаю я чи кохаю я!

Повертаю ключі
Від дверей і від серця;
Усередині щось кричить,
Та ніхто не озветься.

Колись були п`янкими
Хвилини солодких ночей;
Стерлись, стали гіркими
Хвилини, що відводили у бік очей

Все минуло, все минуло –
Зима, сніг, завірюха,
Все минуле здуло.
Все миннуло, чуєш, все минуло:
Де ти? Де я? –
Тепер не знаю я чи кохаю я!

09 серпня 2009 р.


Рецензии