Та, хто писля мене

«Та, хто після мене»

Чуєш, та, хто після мене, -
Він не кохатиме тебе так, як мене.
Чуєш, фарбована дурна блонда,
Він у всіх вбачатиме мене завжди.

Чуєш, та, хто після мене,
Він шукатиме мої очі щовесни,
А ти йому скоро набриднеш,
Як побачиш, то слова мої згадаєш!

Чуєш, та, хто після мене,
Він не кохатиме тебе так, як мене!

Чуєш, та, хто після мене,
Ти щастя з ним не знатимеш,
Та від нього не підеш, бо кохатимеш,
Хоч речі безліч раз збиратимеш!

Чуєш, та, хто після мене,
Він не кохатиме тебе так, як мене!

Такі, як він, кохати не вміють,
Такі, як він, в любов грають.
Він тільки мене насправді любив,
От тільки я, після нього не вмію любить,
От тільки я, після нього не вірю в любов.

Чуєш, та, хто після мене,
Він не кохатиме тебе так, як мене!

17 серпня 2008 р.


Рецензии