Ни

«Ні»

Твоє серце для мене закрите –
І що тепер, невже я мушу піти?
Небо і сонце втратили блиск –
Ти ж не хотів, ти не любив.
Свобода і розум приходять з болем,
Та радість і сміх, прийдуть за тим горем.

Ти був мій перший урок,
Та не завчила, - а вже останній дзвінок.
Я була як вогонь, який зітлів,
Зізнання тепер ріжуть вени,
Бажання, думки взнаєш, як скажеш «ні».

Більше не хочу ні неба, ні тебе;
Більше не хочу слів про любов;
Більше не хочу солодко співати,
Я вже не хочу прихні –
Я нарешті навчилась казати «ні».

Твоє серце стало закрите –
І куди тепер йти?
Небо і сонце втратили блиск:
Ти їх не любив і їх розбив.
Ти був мій перший урок,
А вже скоро останній дзвінок.

Більше не хочу ні неба, ні тебе;
Більше не хочу слів про любов;
Більше не хочу солодко співати,
Я вже не хочу прихні –
Я нарешті навчилась казати «ні».

Я так довго вчилась казати «ні»,
Я так довго вчилась казати «ні»,
Я так довго вчилась казати «ні»,
Я так довго вчилась казати «ні».

Більше не хочу ні неба, ні тебе;
Більше не хочу слів про любов;
Більше не хочу солодко співати,
Я вже не хочу прихні –
Я нарешті навчилась казати «ні».

20 лютого 2010 р.


Рецензии