На небесах

Все було так, як і мало бути:
Я зустріла тебе і не змогла не кохати.
Рада, що пристрасть не відпускає,
Млію, коли у своїх руках тримаєш.

Знову і знову, диву дивуюсь,
Знову бачу, як у люстерко сміюся.
Знову я хочу тебе цілувати,
Знову ти мій, тебе не можу не кохати.

На небесах і у воді,
Ти тільки мій, ти тільки мій,
В серці і на землі,
Ти тільки мій, ти тільки мій.
Небо, наше небо: в ньому ти,
Сонце, наше сонце – в ньому ти,
Ніч і день для мене ти,
Я не вірю в існування самоти.

Сонце, хмари, яскраві барви
Малюють червоним і чорним малюнки любові.
Не розгадати їх таємниці, -
Я хочу напитись з твоєї дощової криниці.

Знову і знову, диву дивуюсь,
Знову бачу, як у люстерко сміюся.
Знову я хочу тебе цілувати,
Знову ти мій, тебе не можу не кохати.

На небесах і у воді,
Ти тільки мій, ти тільки мій,
В серці і на землі,
Ти тільки мій, ти тільки мій.
Небо, наше небо: в ньому ти,
Сонце, наше сонце – в ньому ти,
Ніч і день для мене ти,
Я не вірю в існування самоти.

06 лютого 2010 р.


Рецензии